ЗА НАС

17349812_1844893792428885_4182329270545248605_o

Bradao Barbershop – ние не сме просто фризьорски салон. Ние сме бръснарницата, която отваря за пръв път във Варна и сервира иновациите специално за вас, специалните ни клиенти. Ние работим професионално, бързо, според ваш вкус. Всяка прическа, която пожелаете, имате я.

От Брадао нямаме търпение да ви покажем нашата значително широка гама от чудесни продукти от реномирани марки, на които се доверяваме. Можете и да си закупите от нас.

Ние работим с продукти създадени специално за мъже, като например лосиони за брада, афтършейвове, кремове за кожа; на супер марки като AMERICAN CREW и др.

Типичен мъжки клуб с ретро интериор, място за среща на приятели и познати, където вървят интересни теми на разговор. Имаме високоскоростен Wi-Fi интернет за да не скучаете докато чакате, имаме и удобен диван и столове, където можете да релаксирате, в компанията на свежарска и модерна музика.

Един много добър вид активност е вие да посетите бръснарския салон с детето си. Мъжете се нуждаят от традиции. А каква по-добра традиция от посещение в Bradao с член от семейството? Заповядайте заедно.

bradasd