The Bluebeards Revenge – завръщане към традициите

 във Лайфстайл

Класическите продукти за бръснене в последно време претърпяват истински ренесанс. Вече не ни е нужна само обикновената самобръсначка, а относно пяната за бръснене – не е достатъчно само да се разграничи от това дали е предназначена за нормална или чувствителна кожа. Накрая, когато по улиците буквално се „разхождат“ всякакви форми и стилове мустаци, частични или изцяло заемащи лицето бради, изобщо не трябва да се изненадваме. И нещо повече – грижата за подобно окосмяване по лицето е ежедневна необходимост и затова мъжете започват да осъзнават, че е нужно да използват качествени продукти. Неотдавна в ръцете ни попаднаха две мостри за тестване – крем за бръснене и балсам за след бръснене на неизвестната досега за мен марка – The Bluebeards Revenge. Радостта и любопитството ни се удвоиха, когато разбрахме, че става въпрос за Английска марка, защото един от най-добрите продукти за бръснене идват именно от Британския остров.

Какво казва производителят?

⦁ луксозният крем за бръснене е предназначен да гарантира възможно най-гладкото бръснене и да предотврати сърбежа и обривите, които са най-често причинени от процеса на бръснене.

⦁ премийният продукт е освободен от съдържанието на парабени , но съдържа патентован Decelerine, който значително забавя растежа на космите на лицето, а заедно с това и честотата на бръснене, като възвръща способността на кожата да се самовъзстановява.

Какъв е резултатът от тестването?

The Bluebeards Revenge The Ultimate Shaving Cream

Тъй като това е крем за бръснене, следва да се нанесе с четка за бръснене. Заинтригува ме най-вече факта, как е възможно да нанеса продукта, тъй като не разполагам с никаква четка за бръснене, но останах много приятно изненадан. Консистенцията логично е по-гъста от тази на пяната, но се разстила отлично по лицето като образува плътен слой, поради което не се нуждаете от голямо количество крем. Заинтригува ме също дали по-гъстата консистенция ще се полепи по остриетата на обикновената самобръсначка, но не се случи нищо такова при бръснене както с обикновената, така и с електрическата самобръсначка. Най-голямата изненада обаче беше, че кремът идеално омекотява брадата. Притежател съм на изключително твърда брада и поради тази причина е необходимо да се бръсна два пъти, но благодарение на този крем , еднократно бръснене ми е напълно достатъчно! Така, че кремът е страхотен, препоръчвам го!

The Bluebeards Revenge The Ultimate Post Shave Balm

Честно казано не съм голям фен на балсамите за след бръснене, защото имам чувството, че се смесват прекалено много аромати в един, или обратното- че изсушават кожата, вместо да я успокояват. И пак бях приятно изненадан. Този балсам има гелова консистенция, която приятно ( но не и агресивно) охлажда и успокоява кожата, има много лек ,почти осезаем аромат, така че ако сте свикнали след бръснене да ползвате одеколон, в този случай, изобщо не бива да се притеснявате. Точно както посочва производителят, неговата козметика е предназначена за истинските мъже, така че ако искате да се чувствате като един от тях, с тези продукти определено няма да сгрешите. И още една изключително симпатична информация като за финал – никой от продуктите на марката The Blueberds Revenge не е тестван върху животни.

Източник: www.enzo.bg

Препоръчани Новини

Остави коментар