Продуктите Mr. Natty и духът на 19-ти век

 във Лайфстайл

Козметичната индустрия в момента е изцяло доминирана от корпоративни марки, но днес, ние ще Ви запознаем с нов бранд вдъхновен от дните, когато костюмите бяха задължителни и добрият Бръснар Ви беше най-добрият приятел. Озаглавена Mr. Natty (Господин Нети), богатата гама е съставена от висококачествени продукти за коса, брада и мустаци, разбира се носеща отпечатъкът на създателя.

Съставките, дори етикетите са грижно съчинени за да гарантират, че продуктовото неоспоримо качество ще е постоянно. А също, нека не забравяме, че марката отразява и хумора на Господин Нети и носталгичните спомени на 19-ти век.

Вакса за коса

Mr. Natty е от времената, когато бръснарите са били точно това – първо Мастери Бръснари, а след това Стилисти на прически.

Диапазонът на г-н Natty отразява традиционните идеали с балансирано портфолио на професионални продукти за коса (Pomade Wax, Paste, Fibre Gum, Clay), както и Shave Oil (масло за бръснене) и оригиналният Frank’s Beard Elixir (Еликсирът за Брада на Франк) за поддръжка и третиране на брада.

Човекът зад г-н Natty

Комбинирайте знанието на Фризьор и на Майстор Бръснар и получавате Мат Рейн (Matt Raine), мъжът зад г-н Natty. Започнал и развил се в Англия, Мат използва своя опит като специалист Фризьор и неговата любов и умения като Майстор Бръснар за да зачене Mr. Natty асортиментът.

Препоръчани Новини
Коментари
  • Le Broque

    Жестоко препоръчвам , ароматът е уникален , момчетата от Брадао си знаят работата какво да внасят!

Остави коментар