История на Модерната Undercut Прическа

 във Лайфстайл

Undercut-a е прическа, която е била фаворизирана от военният персонал по света през 20-ти век, тъй като е позволявала много къси страни и задна част, като косата отгоре на главата е била оставяна със среден до дълъг размер. Тази специфична форма на Undercut прическата е позволявала също и за най-добро пасване на военната каска при мразовити условия и люти зими.

Модерна прическа на Дейвид Бекъм

Косата от горната част е служила като възглавница на каската. Късите страни и тил – там липсва дълга коса. Това е било важно, защото косата няма как да се хване за яката или каската на войника. Ако косата ви се вплете в нещо по време на битка… Вие автоматично се превръщате в мишена, тъй като губите концентрация за няколко секунди.

Side Undercut Modern Style 2016

Ъндеркът-а също е бил много полезен срещу студа. Това вече го споменахме. Това е така тъй като големият слой коса отгоре на главата предпазва от замръзващия студ. Особено студът, който навлязъл в Европа през войните на 20-ти век. Дори и сега, през зимата на 2016.

ВОЕННА МОДА

Прическата е била използвана и през Първата Световна Война, но не толкова масово. Също така е било позволено на войника, освен да си направи такава прическа, да си пусне и брада. Брадата служела за още по-добра изолация от студа.

Модерна прическа във Варна България Modern Hairstyle in Varna Bulgaria

Гъвкавостта и функционалността на тази прическа са я направили модерна не само 70 години назад във времето. Но и връщат славата и сега, в днешни дни. В Брадао обожаваме тази прическа, както си личи и от снимките ни. Така че, защо не заповядате и не пробвате и Вие?

Diagonal Undercut Cristiano Ronaldo

Препоръчани Новини
Коментари
 • Александър

  Мога ли да ви попитам дали продавате продукти на AMERICAN CREW или други от тоя тип и колко струват.

  • Bradao Barbershop

   Здравейте, и Ви благодарим за въпроса! Да, продаваме Вакси на American Crew. Ваксата е на цена от 30 лв. Също така предлагаме и Шампоани и друга Козметика, отново на American Crew. За цена на други продукти, можете да ни се обадите или да изпратите съобщение във Фейсбук, през работно време, и ще Ви отговорим много бързо.
   ★ Поздрави, Екипът на Брадао ★

Остави коментар