Мега уникалните мъжки прически

 във Лайфстайл

Ключовите мъжки прически 2017 включват натурални текстури, мъжки боб, военен стил, път отстрани и текстуриран перчем. И също както индустрията с мъжките облекла нараства все повече, така и светът на подстрижките и начините за носене на мъжките коси се разраства и управлява от модните закони.

Настъпиха времената, в които прическите на господата се променят все по-бързо.
Така че, ако искате да сте с актуална визия за предстоящата година, четете по-надолу.

Военен стил

Този супер-къс стил прическа изглежда така – покрай ушите и врата косата е максимално къса, а отгоре на темето е леко по-дълга. Това е един от стиловете, който издържа теста на времето през годините. Това е мъжка прическа, която подхожда на господа с по-структурирана форма на лицето, за разлика от тези с кръгла или квадратна форма, на които не би стояла толкова добре.

Път отстрани

Тази прическа е вдъхновена от 60-те години на ХIХ век, но е е доста преобладаваща в последните сезони. Тя би стояла добре на мъжете с гъста коса. Подходяща е за офиса и може да се носи както с дълга, така и с по-къса коса. За по-изтънчен вид, може да се фиксира с мокър ефект. Мъжете с дълга коса или лек бретон могат да добавят малко загадка към стила си и да я оставят по-спокойна от едната страна и на челото си.

Естествена текстура

Този тренд излезе от последните модни ревюта. Всеки, който търси стил, който е бърз и лесен вариант ден за ден, може да обмисли този. Естествените слоеве коса максимизират обема и структурата й. В комбинация с по-дълга брада и мустаци изглежда доста стилно.

Източник: www.lazara.bg

Препоръчани Новини

Остави коментар