Защо брадите ни сърбят?

 във Лайфстайл

Най-накрая сте решили да си пуснете брадата, която винаги сте искали. Тя започва да показва всички признаци на луксозна купчина мъжественост точно каквато сте си представяли.

Проблемът е, че сърби. Много!

И сега сте докарани до полуда от непрекъснатото неприятно усещане, което е на път да ви докара до ръба, и да вземете да се избръснете изцяло и да се свършва.

Или най-накрая сте си „отгледали“ брадата, но тя все още сърби зверски.

К’во да правя?

Споко, приятел. Не си сам. Този сърбеж си е част от процеса. Кожата ти просто се опитва да се нагоди и свикне към новия растеж и промяна; и с течение на времето ще спре. Разбираме, разбираме… че има моменти, когато сърбежът е толкова нервиращ, че искаш да те заключат в изолатора или да си удариш главата в стената, двете заедно още по-добре.

АМА ЗАЩО МЕ СЪРБИ?

Добър въпрос. Отговорът е, до голяма степен, защото се бръснеш. Мда. Тези косми на брадата са ти станали остри, и то доста. След постоянното бръснене през всичките тези години – нормално! И когато космите започват да растат, те дразнят и „режат“ кожата ти. В крайна сметка: Тези косми растат така както трябва и всичко е нормално. Това не е краста, или кожно заболяване, няма проблем! Също така трябва да се справиш и със сухотата. Това ново окосмяване ще направи лицето ти супер сухо. Можеш да използваш специален балсам или масло за брадата си, за да облекчиш лошите симптоми. Свържи се с нас, защото имаме най-добрата козметика на разположение, за успокояване на раздразнената кожа.

Препоръчани Новини

Остави коментар