Защо боядисваме брадата и мустаци?

 във Лайфстайл

Не само жените се боят от появата на първия сив косъм, но дори и силните мъже. Сблъсквайки се с този проблем, дори бруталните мъжкари се решават на боядисване не само на косата, но също така на брадата и мустаците си. По-смелите и екстравагантни мъже дори си позволяват смели и ярки експерименти с визията си.

Във всеки един случай ви съветваме да не се доверявате на всеки, а да изберете професионалните барбершопове като Брадао например, където ще се погрижат за това вашата нова визия не само да е модерна, но и да ви отива. Ето защо, ако не обичате експериментите, тогава е по-добре да се доверите на професионалистите и те да изберат подходящата за вас боя, изпълнявайки задачата си без никакъв риск за вашия имидж.

Ако смятате че за боядисване на вашата брада и мустаци ще може да се използва обикновена боя за коса, значи сте в голяма заблуда. Като за начало нека се определим с това, какво влиза в състава на обикновените бои за коса, а именно основните съставки в нея са амоняк и окислител. Подобни силни продукти е крайно непрепоръчително да се нанасят на кожата на лицето, тъй като можете да се изгорите.

Освен това, обикновената боя няма да боядиса равномерно брадата ви и мустаците, а това най-малкото няма да изглежда естетически добре. Освен това, с тези бои трудно ще боядисате косата на лицето, тъй като там тя е значително по-груба.

Ето защо днес на пазара ще можете да намерите множество специализирани продукти за боядисване именно на брадата и мустаците. Те се различават не само по цвета си, а също така и по това, колко време ще ви държи цвета след боядисването.

Ако сте ценители на класическия стил, тогава запомнете че име една златно правило. Цвета на брадата ви и мустаците никога не бива да е по-тъмен от цвета на косата.

Също и е недопустимо е съчетанието на тъмна коса и рижава брада например, защото така просто ще изглеждате смешно.

Заповядайте и пробвайте, а ако не ви хареса… Ще ви хареса!

Благодарности за статията на:
www.head-hunters.net

Препоръчани Новини

Остави коментар