Как да създадете набола брада

 във Лайфстайл

Създайте собствена набола брада в четири стъпки.
1. Няма нищо по-лесно – не използвайте самобръсначката за един или два дни или докато ви порасне брадата.
2. Преминаването към тъмната страна с финес изисква малко усилие. След като имате идеалното количество брада, около 3–5 мм, поддържайте дължината на брадата с вашата машинка за набола брада – машинка за подстригване с регулиращо колелце ще ви помогне да постигнете идеалната дължина.
3. След като подрежете брадата, използвайте мини самобръсначка с пластина, за да създадете линия под брадичката. Поддържайте врата си чист и спретнат под тази линия с вашата ротационна самобръсначка Philips, като използвате постоянен натиск и нежни кръгообразни движения.
4. Обръснете зоната на брадата под скулите с мини самобръсначка с пластина. Оформете внимателно низходяща овална форма или очертайте права диагонална линия от началото на бакенбарда ви до края на мустаците.

Оформяне/поддръжка на наболата брада
Използвайте вашата машинка за набола брада Pro, за да запазите дължината и да поддържате краищата на вашата брада спретнати. Повторете колкото е необходимо стъпка 3 за чиста линия на врата.

От нула до секси: идеалната набола брада
Нищо не изразява по-добре израза „Не спах у дома… или сам“ като наболата брада. От Клинт Истууд до Джордж Клуни Холивуд превърна наболата брада от ежедневна борба на всеки мъж в олицетворение на готиното.

Нека си признаем – истинската набола брада (или сянка) разделя мъжете от момчетата; или имате каквото е необходимо, или не.
Оформянето и поддръжката на наболата брада са идеални за подчертаване на скулите при квадратните лица или за прикриване на острите брадички.

12 часа по-късно…
Ако наистина искате да видите как ще изглеждате с набола брада, има 2 начина да го постигнете:
1 – настройте алармата си
2 – ако все още сте будни в 5 сутринта, вие не трябва да се гледате в огледалото или не трябва да го правите сами.

72 часа по-късно – тридневната брада
Има спор дали тридневната брада е истински набола брада или просто бебешка брада. Обичаме да мислим за нея като за по-големия брат на наболата брада – а кой би искал да разделя семейство?

Като всеки по-голям брат тридневната брада е по-дълга, по-голяма и изглежда по-грубо. Също така може да прави всичко, което може и наболата брада, но по-добре.

Препоръчани Новини

Остави коментар